Laserleikkaus – mahdollistaa tehokkaan sarja­tuotannon

Kustannustehokas tapa leikata metallilevyyn monimutkaisia muotoja.

Metallin laserleikkaus on äärirmmäisen tarkka ja kustannustekohas tapa tuottaa levykomponentteja. Laserleikkauksen etuina muihin lävistysmenetelmiin voi pitää mahdollisuutta leikata muodoiltaan haastavia osia sekä suhteellisen alhaisia aloituskustannuksia - sillä voi leikata monimutkaisia geometrisia muotoja ilman tarvetta erillisille työkaluille. Menetelmä sopiikin automaation ansiosta sarjatuontantoon, mutta myös yksittäisten kappaleiden valmistamiseen.

Levytöidemme kulmakivenä toimii kaksi Mazak-laserleikkuria, jotka yhdessä kattavan levyvarastomme kanssa takaavat leikkeiden nopean toimituksen sekä korkean laadun. Leikattavien kappaleiden leikkauspinnan laadun tärkeys on meille kunnia-asia. Laadun ylläpitämiseksi teemme jatkuvasti töitä, sillä työn siisti jälki alentaa kustannuksia ja tuotantoaikaa.

Laserleikkauksen lisäksi toteutamme myös leikkeiden jatkojalostuksen, niin särmäyksen, koneistuksen kuin hitsauksenkin osalta. Lue palveluistamme lisää.

Laserasiaa

Koska kunnioitamme työntekijöidemme halua tuottaa parastaan ja asiakkaamme arvostavat tasalaatuisia tuotteita, käytämme tuotannossa vain laadukkaimpia teräslevyjä. Varastoimme jatkuvasti yli 70 teräslevylaatua.

Laserilla leikattavien levyjen maksimikoko 1500 x 3000 mm sekä materiaalien maksimivahvuudet:

  • Teräkset 20 mm
  • Ruostumattomat teräkset 10 mm
  • Alumiinit 8 mm
  • Sinkityt levyt 3 mm